A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Новини

Вітання призерам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів

                Днями завершилася перевірка останніх олімпіадних робіт ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Учасники від нашої Тетіївської громади здобули призові місця з більшості предметів, а саме:

11:17 27.02.2024

Про результати XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Діана Повшедна – учениця 8 класу Дібрівського ліцею Тетіївської міської ради стала переможницею ІІІ  ( обласного ) етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 2023/2024 навчального року. За наставництвом учителя української мови та літератури Дібрівського ліцею Кузнецової Тетяни Миколаївни, вона здобула відмінні результати, а також взяла участь у фінальному Всеукраїнському етапі конкурсу, що відбувався онлайн на базі Дібрівського ліцею.

11:28 20.02.2024

У Тетіївський громаді 17 лютого стартував другий етап змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги.Переможемо разом""

У Тетіївській територіальній громаді Білоцерківського району Київської області 17 лютого стартував другий етап змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги. Переможемо разом" серед учнів 6-9 класів закладів загальної середньої освіти. У відкритті другого етапу змагань взяли участь Надія Дячук, заступник міського  голови та Вадим Васютинський, начальник відділу освіти. Змагалися юні волейболісти: 9 команд юнаків та 3 команди дівчат(150 юних волейболістів), та 2 команди зі спортивного орієнтування(24 школярів). Першими стали  З волейболу- команда юнаків Денихівського ліцею та команда дівчат Тетіївського ліцею#2. У спортивному орієнтуванні першість вибороли учні Теліжинецького ліцею імені Івана Драча. Вітаємо переможців та бажаємо вдалих стартів у наступних етапах змагань. Дякуємо організаційному комітету змагань за організацію!

10:19 20.02.2024

Семінар з Департаментом освіти і науки КОДА

23 січня на базі Тетіївського ліцею № 2 Тетіївської міської ради відбувся онлайн семінар з Департаментом освіти і науки КОДА, КНЗ КОР «Київський обласний інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів» з питань профілактики правопорушень та дитячого травматизму.

16:39 24.01.2024

ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад

Сьогодні 16 січня у нашій громаді розпочався І тур III (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Першою була географія. Надалі протягом січня-лютого учні нашої громади братимуть участь у конкурсі ім. П. Яцика, учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка, олімпіад з фізики, історії, хімії, англійської мови, біології, математики, правознавства, української мови та літератури, інформаційних технологій.  

14:54 16.01.2024

Чергова нарада відділу освіти з керівниками закладів загальної середньої освіти

11 січня за участі заступника голови з гуманітарних питань Надії ДЯЧУК відбулась чергова нарада відділу освіти Тетіївської міської ради з керівниками закладів загальної середньої освіти та їх заступниками.

10:55 12.01.2024

Нарада Департаменту освіти і науки КОДА

08 січня відбулася нарада департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації за участю заступника голови Київської обласної державної адміністрації Жанни Осипенко  з відділами та управліннями освіти Київської області.

16:45 08.01.2024

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

28 грудня 2023 року відбулося ІІ засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Тетіївської міської ради на якому було присутні 8 представників атестаційної комісії: Вадим Васютинський, Олена Василенко, Валентина Рабенко, Тамара Волинець, Оксана Загаєцька, Тетяна Кругляк, Юлія Присяжнюк, Оксана Присяжнюк.

15:06 05.01.2024

Результати ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів

Протягом жовтня – грудня відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 31 жовтня 2023 № 1330 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і турнірів у 2023/2024 н.р.» відбувся І та ІІ етапи Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, а також відповідно до листа МОН від 20 жовтня 2023 року № 1/16290 – 23 «Про проведення XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика», листа МОН від 20 жовтня 2023 року № 1/16286-23 «Про проведення XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді» Учні усіх закладів загальної середньої освіти нашої громади взяли участь у перших двох етапах. Дуже приємно бачити активних цілеспрямованих дітей, що вже не один рік виконують завдання предметних олімпіад та творчих конкурсів, а також і  нових учасників, які вперше цього року спробували свої сили. Наполеглива праця, як самих здобувачів освіти, так і наставників учителів, принесли свої результати.

17:19 04.01.2024

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Тетіївської громади

Учора, 23 жовтня відбулась онлайн нарада заступника міського голови з гуманітарних питань Надії ДЯЧУК, начальника відділу освіти Тетіївської міської ради Вадима ВАСЮТИНСЬКОГО з керівниками закладів освіти Тетіївської громади. Важливим питанням наради було зміщення канікул на дещо пізніший термін, оскільки погодні умови дозволяють відвідувати заклади освіти, адже надалі дуже складно передбачити ситуацію, яка складатиметься в енергетичній сфері, і потрібно використати, будь яку, нагоду для того, щоб діти змогли навчатись. На нараді вирішено, що у більшості закладів освіти тривалість уроку тимчасово становитиме 30 хвилин.

11:13 24.10.2023

Вхід для адміністратора