A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Новини

Вебінар щодо змін у законодавстві

У зв’язку з втратами чинності постанови КМУ від 03. 04.1993 № 245 «Про роботу за сумісництвом працівників державних установ і організацій» та Положення про роботу за сумісництвом від 28.06.1993 № 43, відбулися певні зміни, які потрібно правильно впровадити у робочий процес, тому 08 лютого начальник відділу Вадим Васютинський та головний спеціаліст Олена Василенко взяли участь у вебінарі, організованому освітньою платформою «Освіта» та Всеукраїнською Асоціацією ОТГ у партнерстві з швейцарсько-українським проєктом «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» на тему: «Консультація з експертом щодо суміщення та сумісництва педагогічних посад в контексті змін до законодавства».

10:57 09.02.2023

ІІІ етап (обласний) Всеукраїнських учнівських олімпіад

Минулих вихідних 04 та 05 лютого в межах ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів відбулися олімпіади у онлайн форматі з іноземної мови (І тур), хімії та математики (І тур) на базі Тетіївського ліцею № 3, де функціонує ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ, тому відсутність електроенергії не вплинуло на присутність наших учнів у форматі відеоконференції, адже наша робота була забезпечена генератором.

11:28 06.02.2023

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Тетіївської громади

Сьогодні, 27 січня відбулась нарада відділу освіти з керівниками закладів загальної середньої освіти Тетіївської ТГ. Основне питання - це обговорення особливостей трудових відносин в умовах воєнного стану, а також основних змін у нормативно правових актах з грудня 2022 року. Адже ці зміни прямо впливають на організацію. трудових відносин в освітній сфері. Крім цього розглядались питання щодо структрури навчального року, організації навчання у ІІ семестрі, опалювальний період і встановлення генераторів у закладах, які цього потребують. А також про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 н.р., що будуть відбуватись у дистанційному форматі.

14:54 27.01.2023

Вхід для адміністратора