A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Новини

IV Всеукраїнський етап олімпіали з географії

Вчора, 25 квітня розпочався IV етап Всеукраїнської олімпіади з географії, яку цьогоріч організовує Полтавська академія неперервної освіти ім. М. В. Остроградського. Триватиме вона 3 дні із використанням онлайн технологій на платформі HUMAN у режимі відеоконференції. Головою оргкомітету обрали директора Департаменту освіти і науки ПОВА Євгена КОНЧАКОВСЬКОГО, а головою журі – декана географічного факультету Київського національного університету ім. Тараса ШЕВЧЕНКА, професора, доктора географічних наук Сергія ЗАПТОЦЬКОГО

10:59 26.04.2023

Вітаємо призерів конкурсу!

Формування в молоді любові й дбайливого ставлення до рідної землі є пріритетним напрямком в системі патріотичного виховання.

12:09 21.04.2023

Захід до Міжнародного дня просвіти з мінної небезпеки

04 квітня рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області з нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки провеле тематичний розважально-пізнавальний захід з вихованцями та працівниками ЗДО "Горобинонька" Тетіївської міської ради. Під час заходу рятувальники розповіли вихованцям про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Фахівці ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», під час виявлення підозрілих предметів, правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці.

14:26 04.04.2023

Переможці та призери Олімпіад

Нещодавно завершився ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Учні закладів загальної середньої освіти Тетіївської громади отримали достойні призові місця із більшості предметів, показали неабиякі грунтовні знання, творчість у підході до виконання завдань. Слід висловити вдячність вчителям, які працюють з обдарованими дітьми, адже велика доля цих перемог –  ваша праця. Слід висловити вдячність керівникам Тетіївського ліцею № 3 Тетяні МУЗИЧУК та Тетіївського ліцею № 2 Валентині КОЛОСОВСЬКІЙ  за допомогу у здійсненні організації олімпіад у форматі онлайн. Частина результатів, а саме, з української мови та літератури, біології висвітлені раніше на сайті та соціальних мережах відділу освіти. Висвітлюємо результати наступних олімпіад:

11:43 10.03.2023

Нарада з департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації

03 березня відбулася нарада департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації з заступниками голів районних державних адміністрацій, заступників голів громад з гуманітарних питань та керівниками місцевих органів управління освітою. Запрошеними були також заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області, полковник поліції М. Очеретяний та В. Паньков - начальник відділу протидії кіберзлочинам в Київській області Департаменту боротьби з кіберзлочинністю Національної поліції України.  Основні розглянуті питання:

10:16 06.03.2023

Нарада відділу освіти з керівниками закладів освіти

Сьогодні, 01 березня відбулася нарада відділу освіти Тетіївської міської ради з керівниками закладів освіти. Розглядали ряд важливих питань: 1. Про пожежну безпеку закладів освіти та відкриття судових справ за позовом Головного управління Державної служби України за порушення правил пожежної безпеки. Начальник відділу ВадимВАСЮТИНСЬКИЙ наголосив про те, що потрібно вчасно усувати недоліки за приписами інспекторів ГУ ДСНС України. 2. Замовлення документів про початкову освіту в ЄДЕБО. 3. Про військовий облік. Головний спеціаліст відділу Валентина РАБЕНКО наголосила, що з 05 січня 2023 року набрав чинності Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затверджений постановою КМУ від 30.12.2022 No 1487, а також від 31 січня 2023 року набув чинності Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, затверджений постановою КМУ від 27.01.2023. 4. Інформаційна довідка від представників Приват банку. 5. Про функціонування «Пунктів незламності». 6. Про запровадження електронного документооббігу та оновлення сайтів. Ознайомлення з платформою Eddy. Представник компанії, що надає доступ до цифрової платформи, Олег Водяний ознайомив присутніх із її функціоналом, а також з інструментами для відділів освіти та закладів освіти, а також учнів та їх батьків. На платформі є можливість створювати вебсайти, здійснювати електронний документооббіг, проводити дистанційне навчання. Також створені додатки на базі Android та IOS.

16:06 01.03.2023

365 днів від початку повномасштабної війни рф проти України

Минув рівно рік, від того дня, коли вся Україна здригнулась від звуку вибухів, а внаших серцях оселився лютий. За минулий рік побаченого, пережитого та втраченого, ми не зламались і надалі ведемо опір агресору, кожен на своєму фронті, але наші воїни захисники - це сталева міць, янголи-охоронці не тільки України, а й всього демократичного світу.

09:01 24.02.2023

Підручники для дітей ООП

Заклади загальної середньої освіти Тетіївської міської ради почали отримувати підручники для дітей з особливими освітніми потребами – ідеться, зокрема, про книжки зі збільшеним шрифтом.  Це підручники для учнів 3, 4 та 8 класів.

10:55 23.02.2023

Вхід для адміністратора