A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Новини

Нарада Департаменту освіти і науки КОДА

08 січня відбулася нарада департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації за участю заступника голови Київської обласної державної адміністрації Жанни Осипенко  з відділами та управліннями освіти Київської області.

16:45 08.01.2024

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

28 грудня 2023 року відбулося ІІ засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Тетіївської міської ради на якому було присутні 8 представників атестаційної комісії: Вадим Васютинський, Олена Василенко, Валентина Рабенко, Тамара Волинець, Оксана Загаєцька, Тетяна Кругляк, Юлія Присяжнюк, Оксана Присяжнюк.

15:06 05.01.2024

Результати ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів

Протягом жовтня – грудня відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 31 жовтня 2023 № 1330 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і турнірів у 2023/2024 н.р.» відбувся І та ІІ етапи Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, а також відповідно до листа МОН від 20 жовтня 2023 року № 1/16290 – 23 «Про проведення XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика», листа МОН від 20 жовтня 2023 року № 1/16286-23 «Про проведення XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді» Учні усіх закладів загальної середньої освіти нашої громади взяли участь у перших двох етапах. Дуже приємно бачити активних цілеспрямованих дітей, що вже не один рік виконують завдання предметних олімпіад та творчих конкурсів, а також і  нових учасників, які вперше цього року спробували свої сили. Наполеглива праця, як самих здобувачів освіти, так і наставників учителів, принесли свої результати.

17:19 04.01.2024

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Тетіївської громади

Учора, 23 жовтня відбулась онлайн нарада заступника міського голови з гуманітарних питань Надії ДЯЧУК, начальника відділу освіти Тетіївської міської ради Вадима ВАСЮТИНСЬКОГО з керівниками закладів освіти Тетіївської громади. Важливим питанням наради було зміщення канікул на дещо пізніший термін, оскільки погодні умови дозволяють відвідувати заклади освіти, адже надалі дуже складно передбачити ситуацію, яка складатиметься в енергетичній сфері, і потрібно використати, будь яку, нагоду для того, щоб діти змогли навчатись. На нараді вирішено, що у більшості закладів освіти тривалість уроку тимчасово становитиме 30 хвилин.

11:13 24.10.2023

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Тетіївської громади

12 жовтня відбулась нарада з керівниками закладів освіти Тетіївської громади за участю заступника міського голови з гуманітарних питань Надії ДЯЧУК, директора центру професійного розвитку педагогічних працівників, депутата Тетіївської міської ради Ольги ЛЯХ, начальника відділу освіти Тетіївської міської ради Вадима ВАСЮТИНСЬКОГО та працівників відділу освіти.

10:41 13.10.2023

Щодо стану вакцинальної кампанії

13.09.2023 відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти щодо стану вакцинальної кампанії проти кору. В нараді взяли участь фахівці Білоцерківської районної філії ДУ "Київський ОЦКПМХОЗ" Воєводіна А. В., Кобюк О. І. та заступник директора КП КНП "Тетіївська ЦПМСД" Вольська В. В.

16:05 13.09.2023

Про початок 2023/24 навчального року

31 серпня відбулась онлайн нарада відділу освіти Тетіївської міської ради з керівниками закладів освіти за участю заступника міського голови з гуманітарних питань Надії ДЯЧУК, начальника відділу освіти Вадима ВАСЮТИНСЬКОГО, директора центру професійного розвитку педагогічних працівників Ольги ЛЯХ та заступника директора з медичного обслуговування населення  КП «КНП «Тетіївський ЦПМСД»» Тетіївської міської ради Ванди ВОЛЬСЬКОЇ.

11:08 01.09.2023

Зустріч із представниками Всеукраїнської фундації "Захист прав дітей"

09 серпня 2023 року на базі Тетіївського ліцею 1 та Комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Тетіївської міської ради  головний спеціаліст відділу освіти Тетіївської міської ради Олени Василенко спільно з директором інклюзивно-ресурсного центру Юлією Присяжнюк, батьками, дітьми та педагогами зустрічала гостей із  Всеукраїнської фундації "Захист прав дітей". Під час зустрічі відбулося заняття "Антистрес" в рамках реалізації проєкту Психосоціальна допомога дітям,  постраждалих від збройного конфлікту.  Діти та дорослі працювали над поповненням внутрішніх ресурсів приємними емоціями   з  психологом Тетіївського центру професійного розвитку педагогічних працівників Оксаною Полозюк, педагогом ліцею #1 Тетяною Складаною, аніматором та активною мамою Іриною Шевчук. Наприкінці заходу діти отримали подарунки від віце-президента ВФЗПД Олексія Лазаренка та  координатора молодих лідерів-волонтерів ВФЗПД Світлани Бєлозорової.

11:16 10.08.2023

Нарада 31.07.2023

31 липня відбулась робоча нарада Київської обласної державної адміністрації з керівниками органів управління освітою з питань підготовки закладів освіти Київської області до організованого початку 2023/2024 навчального року в умовах воєнного стану під головуванням заступника голови Київської обласної державної адміністрації Жанни ОСИПЕНКО, в якій взяли участь начальник відділу освіти Вадим ВАСЮТИНСЬКИЙ та спеціалісти відділу.

12:36 03.08.2023

Вхід для адміністратора