A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тетіївської міської ради
Тетіївської міської ради

Новини

В ЗДО (ЯСЛА-САДОК) "КАЛИНКА" ВІДКРИЛИ НОВУ ДОДАТКОВУ ГРУПУ

З метою розв’язання проблеми надання дітям доступної і якісної дошкільної освіти Тетіївською міською радою спільно з управлінням освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради надається належна увага розширенню мережі груп в діючих навчальних закладах. 

10:38 05.10.2018

Нова українська школа –  реформа продовжується…

Держава вимагає від вчителів максимальних зусиль для подальшого проведення реформи, ключовими особами продовження впровадження Концепції Нової українського школи є вчитель. Аби  підтримати  педагогів вже на наступний навчальний рік,  показати вчителям напрямок змін та підготувати їх до реформи   29.09.-30.09.2018 року відбулась перша очна сесія курсів підвищення кваліфікації вчителів, які в 2019-2020 навчальному році працюватимуть з першим класом, яку провела підготовлений тренер Бальчук Людмила Миколаївна, вчитель КЗ «Голодьківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Тетіївської міської ради Київської області.

16:03 01.10.2018

Заняття для дітей «Згуртованість колективу»

В рамках реалізації проекту «Сприяння захисту, добробуту та соціальної згуртованості вразливих груп населення в Україні» 22 вересня 2018 року в центральному парку м. Тетієва відбулося заняття для дітей «Згуртованість колективу». Захід організований представниками Тетіївської районної організації Червоного Хреста Пазюк М.М., Шибицькою В.І. та проведений спільно з методистом психологічної служби методичного кабінету виконавчого комітету Тетіївської міської ради Секереш Ю.М.

15:54 28.09.2018

Підготовка навчальних закладів до нового навчального року та безпечного функціонування в осінньо-зимовий період

25 вересня 2018 року в управлінні освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради відбулася нарада з головним державним інспектором відділу нагляду в АПК та СКС Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області – Легезою В.П. на тему: «Підготовка навчальних закладів до нового навчального року та безпечного функціонування в осінньо-зимовий період 2018-2019р.».

09:30 25.09.2018

Інклюзивна освіта: технологія індивідуалізованого навчання

Ще не так давно в Україні діти з особливими потребами були практично ізольованими від світу. Школи неохоче відкривали для них двері, а батьки хотіли вберегти своїх діток від зайвого стресу та обирали між індивідуальним навчанням та навчанням у спеціалізованих школах. Проте у липні 2017 року Президент України Петро Порошенко підписав Закон про інклюзивну освіту. Згідно з ним, діти з особливими потребами можуть навчатися у звичайних школах. Така практика у світі вже активно застосовується, адже це дозволяє «особливим дітям» розвиватися у звичайному соціумі. 

12:02 13.09.2018

Конкурс на зайняття вакантної посади

Оголошується конкурс на зайняття вакантної посади директора комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Тетіївської міської ради Київської області

15:58 11.09.2018

Нова українська школа – простір освітніх можливостей

Особливістю Нової української школи є,  організація такого освітнього середовища, що сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини. З Цією метою змінюється просторово-предметне оточення, програми та засоби навчання. У Новій українській школі зростає частка  командної, групової діяльності у педагогічному процесі. Відповідно урізноманітнюються варіанти організації навчального простору в класі. Крім класичних варіантів, використовуються  мобільні робочі місця, які легко трансформувати для групової роботи.   Організація освітнього простору навчального кабінету потребує  оновлення навчального обладнання, що здійснюється  через  осередок навчально-пізнавальної діяльності з відповідними меблями.

14:43 11.09.2018

Інструктивно-методична нарада медичних сестер та кухарів навчальних закладів Тетіївської ОТГ

Відповідно до плану роботи управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради  на 2018/19 навчальний рік 31 серпня 2018 року відбулася інструктивно-методична нарада медичних сестер та кухарів харчоблоків закладів освіти з питань медичного обслуговування та організації харчування дітей в закладах освіти Тетіївської ОТГ.

17:00 03.09.2018

Подяка спонсорам освіти

Добро вважають найціннішим скарбом. Воно, як сонечко зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми.

15:09 31.08.2018

Вхід для адміністратора