A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Реформа в дії

Дата: 19.11.2018 16:58
Кількість переглядів: 7

15.11.2018 року на базі   КЗ «Тетіївського НВК  «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулося  І-е засідання творчої  лабораторії  вчителів 1-х класів закладів загальної середньої освіти Тетіївської ОТГ.

 Засідання розпочала методист управління освіти Шляхтиченко Т.Д., яка акцентувала увагу педагогів на  особливостях організації освітнього процесу відповідно до Концепції Нової української школи, в якій головним принципом є дитиноцентризм, розвиток  талановитості кожної дитини. 

Керівник творчої лабораторії Лавренюк Лариса Іванівна акцентувала увагу всіх присутніх на тому,  що тема тижня «Театр»,  а тема дня «Ми творимо театр».    Всі поринули у особливу атмосферу театру, в якому  першокласники були акторами, а вчитель режисер, який   також  був задіяний  у головній ролі Червоної Шапочки.

Глядачі в театрі   займали  своє місце відповідно куплених квитків.

Сидячи в колі один проти одного, кожна дитина вдумливо і поважно віталася з іншими дітьми, після чого впродовж короткого часу розповідали   своїм  товаришам про тварин з казок, збагачуючи  словниковий запас слів з теми.  Всі  з повагою слухали один одного, ставлячи свої запитання.  Після цього весь клас  брав  участь у короткій груповій вправі, спрямованій на розвиток  навичок, почуття команди та відчуття єдності.  Обмін інформацією допоміг  розвинути  навички, які дали  змогу навчатися впевнено говорити й слухати.

Оздоблюючи класну кімнату атрибутами театрального мистецтва,  педагог  створила    творче  середовище для учнів на уроці «Я досліджую світ»,  на  якому  діти мали  змогу розвивати соціальні та навчальні навички, поєднуючи соціальний, емоційний та інтелектуальний розвиток кожного учня.

Процес впровадження Нової української школи, можна з впевненістю сказати, в нашій громаді – пішов.

       

       

          

          

          

          

          


« повернутися

Вхід для адміністратора