A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Засідання школи педагогічної майстерності вчителів нової української школи

Дата: 21.01.2020 16:17
Кількість переглядів: 5

21 січня 2020 року відбулося засідання Школи педагогічної майстерності вчителів початкових класів Нової української школи на базі КЗ «Степівського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів - д/с»  з проблеми «Дидактико-методичні засади організації навчання дітей відповідно до Концепції «Нова українська школа» та Державного стандарту початкової освіти».

Відкрила засідання та ознайомила учасників з темою та завданнями засідання, основними аспектами проблеми  методист з навчально-виховної роботи Шляхтиченко Т.Д.

Учасники групи відвідали урок української мови в 2 класі, який показала молодий перспективний педагог  даної школи Паламарчук Вікторія Анатоліївна.

Керівник ШПМ  Лавренюк Л.І., вчитель початкових класів КЗ «Тетіївський НВК «Гімназія – ЗОШ І-ІІІ ступенів» акцентувала увагу присутніх, використовуючи презентації,  на  особливостях організації освітнього процесу відповідно до Концепції Нової української школи, в якій головним принципом є дитиноцентризм, розвиток  талановитості кожної дитини. 

Також кожен з членів ШПМ поділився своїм досвідом роботи з даної проблеми. З огляду на це і було побудовано заняття Школи педагогічної майстерності.

Учителі детально розглянули питання щодо сучасних педагогічних технологій та нестандартних форм роботи щодо формування творчої активності учнів.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора