A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

ІІ етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 27.11.2020 14:53
Кількість переглядів: 49

     На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» 24 листопада 2020 року відбувся ІІ етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цьогоріч конкурс проводився в онлайн-режимі на платформі ZOOM.

      Конкурс був проведений з метою сприяння утвердженню державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до культури і традицій українського народу.

    У першому (шкільному) етапі конкурсу взяли участь 298 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Тетіївської об'єднаної територіальної громади.

     В районному етапі конкурсу взяли участь 24 учні 12 ЗЗСО. Загалом І-ІІ етапи Міжнародного конкурсу пройшли на високому організаційному рівні та сприяли розвитку творчого потенціалу учнівської молоді, заохоченню її до вивчення української мови та підвищенню рівня мовної освіти.

    Керівництво ЗЗСО проявило високий рівень в організації роботи, незважаючи на те, що конкурс вперше було проведено в дистанційному форматі.

    Управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради висловлює вдячність учням, педагогам, керівникам за активну участь у конкурсі та щиро вітає переможців, бажає їм успіхів у навчанні, радості у здобутті знань та удачі в ІІІ етапі конкурсу.

Переможці конкурсу:

Клас

Прізвище, ім'я, по батькові учасника

Дата народження

Навчальний заклад

Вчитель

7

Налиса Валентина Русланівна

15.02.2008

Скибинецька філія КЗ «Тетіївський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №1» Тетіївської міської ради Київської області

Прилуцька Лідія Павлівна

8

Шпиця Ліна Романівна

26.01.2009

КЗ «Тетіївський освітній центр - опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3» Тетіївської міської ради Київської області

Кривопуст Людмила Юріївна

11

Мельничук Тамара Русланівна

05.12.2003

КЗ «Тетіївський освітній центр - опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3» Тетіївської міської ради Київської області

Магаріт Наталія Василівна

Наказ від 29.10.2020 №168-о "Про проведення І та ІІ етапів ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2020/2021 навчальному році"

Завдання ІІ етапу Конкурсу

Критерії оцінювання

Протоколи оцінювання, 5-7 класи

Протоколи оцінювання, 8-9 класи

Протоколи оцінювання, 10-11 класи

Підсумковий протокол, 5-11 класи

Підсумковий наказ (від 27.11.2020 №182-о)

Звіт управління про проведення І та ІІ етапу, заявка на участь у ІІІ етапі Конкурсу


« повернутися

Вхід для адміністратора