A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Якісна освіта - освіта якостей особистості

Дата: 10.01.2021 14:47
Кількість переглядів: 3

Якісна освіта - освіта якостей особистості

 

Процес творення якісної освіти в ЗДО має бути керований, прогнозований на ефективний результат. Одна з особливостей цього процесу полягає в тому, що в будь-якій сфері освітньої діяльності, на будь-якому рівні завжди користувалися попитом освічені, ерудовані, відповідальні керівники. Завжди є актуальною підготовка керівних кадрів закладів освіти з позицій сформованості управлінської  компетентності.

 

Тому, саме під керівництвом особистості здатної до новаторства, самовизначення, самоорганізації, самореалізації, самостворення, здатної аналізувати та прогнозувати життєву перспективу навчальний заклад матиме вагомі передумови до постійного розвитку та високої конкурентноздатності. І неабияку роль у формуванні такої особистості відіграє самоменеджмент, завдяки якому керівник навчального закладу може отримати низку переваг.

 

В грудні 2020 року на базі Тетіївського ЗДО (ясла-садок) «Веселка», в форматі офлайн, відбувся теоретико-практичний семінар «Самоменеджмент – запорука успішної освіти керівника ЗДО».

Директор закладу Міцінська Г.І. у своєму виступі акцентувала увагу на філософському аспекті самоменеджменту освіти та окреслила цілісну модель освітнього менеджменту й основні принципи освітньої політики.

 

Учасники семінару мали можливість поглибити процес самопізнання та саморозвитку, розширити практичне розуміння та уявлення про тайм-менеджмент, поглибити навички ефективного використання часу у професійному та особистому житті. 

 

Проведений семінар викликав інтерес у присутніх педагогів. За результатами учасники висловлювали свої враження від роботи, відзначаючи, що знання та навички отримані під час семінару, дадуть їм можливість навчитись мистецтву постановки цілей, мотивувати і раціонально розпоряджатися власним часом та ефективно використовувати можливості власного організму.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора