A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Результати І етапу Всеукраїнського конкурсу -захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН

Дата: 04.01.2023 16:56
Кількість переглядів: 6

  

Нещодавно відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів  - членів МАН.

У 2022/2023 навчальному році активними учасниками конкурсу стали вихованці Центру позашкільної освіти, учні Тетіївського ліцею № 2, Тетіївського ліцею № 3. Це Семерун Валерія (9 клас), Дячук Олексій (8 клас), Кучерук Ярослав (10 клас), Касяненко Вікторія (8 клас), Кислиця Ярослава (8 клас), Канчура Ілля (10 клас), Кулаківський Ілля (7 клас).

Захист відбувався у секціях екології, прикладної фізики, валеології, комп`ютерної інженерії, психологоії, технології виробництва продукції тваринництва та ветеринарної медицини.

Щиро вдячні наставникам та науковим керівникам, які працюють з обдарованими дітьми нашої громади і доклали чимало зусиль для того, щоб учні та вихованці у 2022/ 2023 н.р. досягали вагомих результатів у написанні та захисті конкурсних робіт . Це Отрошенко Галина Іванівна, Семерун Олена Петрівна, Юрченко Олександр Анатолійович, Власенко Оксана Миколаївна, Шмаркатюк Інна Олегівна.

Усі учасники захистили свої наукові роботи і запрошуються до участі на ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН.


« повернутися

Вхід для адміністратора