A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тетіївської міської ради
Тетіївської міської ради

Дистанційне навчання

Дата: 26.04.2022 13:36
Кількість переглядів: 4

Шановні батьки!

На жаль, сьогодні наша країна опинилася перед обличчям страшної війни, яку підступно розпочала російська федерація.

Багато хто з вас покинув власні домівки, втратив роботу, рідну школу, куди ходили ваші діти. За словами міністра освіти і науки Сергія Шкарлета на території України пошкоджено більше, ніж 869 закладів освіти, а повністю зруйновано близько 90.

Наразі, навчання для дитини важливе для соціалізації, налагодження комунікації, підтримки психологічної рівноваги і, безперечно, для отримання нових знань, а для деяких категорій учнів свідоцтв про здобуття певного рівня освіти.

????????????Заклади загальної середньої освіти Тетіївської громади з 14 березня відновили освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання. Графік гнучкий із дотриманням санітарних вимог та умов воєнного стану, тобто у разі повітряної тривоги, уроки призупиняються і відновлюються після сигналу відбою.

У нашій громаді, на даний час, функціонують усі 23 заклади загальної середньої освіти, серед яких 6 ліцеїв, 4 гімназії та 1 освітній центр.

Педагогічний склад наших закладів освіти вирізняється особливою професійністю, майстерністю, індивідуальним підходом до кожного учня, застосуванням новітніх технологій навчання, що відповідають вимогам часу.

Тому запрошуємо ваших дітей приєднатися до нашої гостинної освітньої родини, яка надає усі необхідні знання та підтримку для кожного учня.

????Для реєстрації звертайтесь до керівників закладів освіти http://tetiiv.osv.org.ua/zagalnoosvitni-zakladi-serednoi.../.

????Для докладної інформації звертайтесь за телефонами:

????0673968336 Олена Семенівна;

????0996157188 Валентина Анатоліївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора