A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Нарада відділу освіти з керівниками закладів освіти

Дата: 01.03.2023 16:06
Кількість переглядів: 9

Сьогодні, 01 березня відбулася нарада відділу освіти Тетіївської міської ради з керівниками закладів освіти. Розглядали ряд важливих питань:
1. Про пожежну безпеку закладів освіти та відкриття судових справ за позовом Головного управління Державної служби України за порушення правил пожежної безпеки. Начальник відділу ВадимВАСЮТИНСЬКИЙ наголосив про те, що потрібно вчасно усувати недоліки за приписами інспекторів ГУ ДСНС України.
2. Замовлення документів про початкову освіту в ЄДЕБО.
3. Про військовий облік. Головний спеціаліст відділу Валентина РАБЕНКО наголосила, що з 05 січня 2023 року набрав чинності Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затверджений постановою КМУ від 30.12.2022 No 1487, а також від 31 січня 2023 року набув чинності Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, затверджений постановою КМУ від 27.01.2023.
4. Інформаційна довідка від представників Приват банку.
5. Про функціонування «Пунктів незламності».
6. Про запровадження електронного документооббігу та оновлення сайтів. Ознайомлення з платформою Eddy. Представник компанії, що надає доступ до цифрової платформи, Олег Водяний ознайомив присутніх із її функціоналом, а також з інструментами для відділів освіти та закладів освіти, а також учнів та їх батьків. На платформі є можливість створювати вебсайти, здійснювати електронний документооббіг, проводити дистанційне навчання. Також створені додатки на базі Android та IOS.


« повернутися

Вхід для адміністратора