A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тетіївської міської ради
Тетіївської міської ради

Семінар – практикум вчителів хімії

Дата: 14.11.2018 15:32
Кількість переглядів: 16

З метою підвищення професійної майстерності вчителів  14 листопада на базі КЗ «Тетіївський заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів №3» відбувся семінар-практикум вчителів хімії з теми «Формування життєвих компетентностей при викладанні хімії в старших класах різними навчально-методичними засобами ».

Присутні на семінарі розглянули особливості побудови сучасної освітньої траєкторії вчителя засобами мережі Інтернет, використання інформаційних технологій навчання  на уроках хімії, їх вплив на підвищення пізнавальної активності та розвиток креативних здібностей учнів.

Учасники семінару мали можливість ознайомитись з досвідом роботи вчителя хімії КЗ «Тетіївський заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів №3» Власенко Оксани Миколаївни з питань упровадження в практику сучасного уроку хімії інноваційних технологій.

                                    

Учителі хімії ЗЗСО Тетіївської міської ради отримали практичну допомогу у формуванні предметних та ключових компетентностей учнів у процесі вивчення хімії із застосуванням інформаційних технологій та мали змогу побачити проведення хімічних експериментів.

                           

Учасниками семінару були прийняті методичні рекомендації, які вимагають сучасних підходів до викладання хімії, зокрема:

  • впровадження наскрізних змістових ліній у курсі хімічної освіти;
  • реалізація міжпредметних зв′язків у процесі навчання хімії;
  • залучення учнів ЗЗСО до участі у всеукраїнських турнірах, інтернет-олімпіадах, конкурсах з хімії;
  • використання передового педагогічного досвіду кращих педагогів у практиці роботи вчителів ЗЗСО Тетіївської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора