A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тетіївської міської ради
Тетіївської міської ради

Семінар вихователів старших груп

Дата: 28.03.2019 16:34
Кількість переглядів: 4

Наш садочок «Берізка» - цікава і неповторна країна. Світ тут сповнений незбагненних чудес і пригод. Час, наповнений казкою, з якою малюки сміливо вирушають в дивовижні краї, назустріч велетням і чарівникам, феям і принцам. Тут дошкільнята мандрують на кораблі з напнутими вітрилами, плавають з мудрою черепахою і розмовляють зі світлячками. Разом з улюбленими вихователями, малюки в садочку пізнають незнайомий світ, шукають, де нічка ховає зорі, де народжується новий день. Їм легко іти чарівними стежками та вірити в добро та щастя. Головне, щоб ця віра не зникла з роками.

28.03.2019року на базі закладу дошкільної освіти "Берізка" Тетіївської міської ради був проведений семінар вихователів  старших груп на тему:  «Технологія розвитку критичного  мислення,  як засіб активізації доказового мовлення дошкільників».

Вихователь Щербак Н.К. поставила перед собою мету: вчити дітей впізнавати літературні твори, зокрема  казки та іх персонажів, розв’язувати мовленнєві завдання, характеризувати емоційний стан конкретного героя. Вчити дітей інсценувати казки на новий лад. Формувати вміння розв’язувати математичні завдання за схемами моделями, відповідати на запитання повними реченнями, слухати один одного і доповнювати відповіді товаришів. Розвивати зв’язне мовлення, логічне  та критичне мислення, творчі здібності за допомогою методів ТРВЗ. Виховувати любов до української казки, дружелюбність.

   

Другу частину семінару провела практичний психолог Резніченко С.І. Вона познайомила присутніх із різними методами та завданнями критичного мислення.



« повернутися

Вхід для адміністратора