A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Про роботу закладів дошкільної освіти Тетіївської МТГ

Дата: 15.02.2023 11:29
Кількість переглядів: 6

Дитячий садок – це новий етап в житті не тільки дитини, але й її батьків. Підхід до вибору дошкільного закладу в кожній родині індивідуальний.

З огляду на високу народжуваність і брак місць в дошкільних державних установах, батьки стикаються з серйозною проблемою влаштування свого малюка в дитячий садочок, а також тривалим очікуванням своєї черги. Таким чином, обрати садок і почати оформлення варто заздалегідь. В Тетіївській МТГ оформлення діток в дошкільні установи проводиться за допомогою електронні реєстрації.  Нова система дозволяє батькам реєструвати дитину в заклад дошкільної освіти у відділі освіти Тетіївської міської ради або, самостійно, через Інтернет. Саме електронна реєстрація забезпечує можливість для батьків ві́льно відстежувати рух електронної черги.


Прийом дітей до дитячого садочку здійснюється керівником протягом календарного року за умови наявності вільного місця та відповідно до порядку електронної черги. 

Реалії сьогодення, коли триває збройна агресія Росії проти України дитячі садочки Тетіївської громади продовжують працювати в штатному режимі. Згідно рішення виконавчого комітету Тетіївської міської ради від 02 лютого 2023 року №15 прийом дітей  проводиться з обмеженням вікової категорії (станом на 1 січня 2023 року дитині має виповнитися не менше як 2 роки 6 місяців). Направлення у дошкільний заклад батьки отримують  відділі освіти. 


   


« повернутися

Вхід для адміністратора