A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тетіївської міської ради
Тетіївської міської ради

Учителі біології Тетіївщини підвищують фахову майстерність в опорному  закладі загальної середньої освіти

Дата: 08.11.2018 11:13
Кількість переглядів: 10

                                                             
Відповідно до плану роботи методичного кабінету управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради 7 листопада 2018 року на базі КЗ «Тетіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1» відбувся  семінар-практикум вчителів біології з теми «Сучасний урок у контексті  компетентного підходу».

Із вітальним  словом до учасників заходу звернувся Складаний Іван Іванович, директор  навчального закладу.

Цілі, завдання, організацію та зміст діяльності семінару представила Бондаренко Тетяна Іванівна, методист управління освіти.

Вчитель-методист, Наконечнюк Тетяна Вікторівна, запросила колег на урок біології у 11 класі з теми «Мутації. Типи мутацій». Педагог продемонструвала присутнім методи формування предметних та ключових компетентностей, активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання активних методів роботи та засобів ІКТ.

На теоретичному блоці семінару вчителі розглянули аспекти використання інноваційних технологій навчання на уроках  біології, поділились досвідом використання даних технологій;

обговорили особливості викладання біології у 10 класі, відповідно до нового Державного стандарту;

керівник методичного об′єднання – Денеж Надія Дмитрівна підвела підсумки ІІ етапу Всеукраїнської української олімпіади з біології;

звернули увагу на  участь школярів і вчителів в природничих інтерактивнивних конкурсах.

Присутні на семінарі відмітили високу результативність та практичність проведеного заходу, який пройшов у атмосфері творчості, пошуку й доброзичливості.

 

                           


« повернутися

Вхід для адміністратора