A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

IV Всеукраїнський етап олімпіади з географії

Дата: 26.04.2023 10:59
Кількість переглядів: 5

Вчора, 25 квітня розпочався IV етап Всеукраїнської олімпіади з географії, яку цьогоріч організовує Полтавська академія неперервної освіти ім. М. В. Остроградського. Триватиме вона 3 дні із використанням онлайн технологій на платформі HUMAN у режимі відеоконференції. Головою оргкомітету обрали директора Департаменту освіти і науки ПОВА Євгена КОНЧАКОВСЬКОГО, а головою журі – декана географічного факультету Київського національного університету ім. Тараса ШЕВЧЕНКА, професора, доктора географічних наук Сергія ЗАПТОЦЬКОГО

          Нашу Тетіївську громаду представляє учениця 9 класу Тетіївського ліцею № 2 Ліза ШТИФУРАК, яка зі своєю наставницею та вчителем географії Оленою СЕМЕРУН  зайняли перше місце у обласному етапі та вийшли на Всеукраїнський рівень. Цього року у олімпіаді з географії змагаються 136 учнів із 21 області України.          

          Вперше олімпіаду такого рівня ми змогли провести на базі нашого закладу освіти Тетіївського ліцею № 2, але для цього потрібно було виконати умови організатора. Директор Валентина КОЛОСОВСЬКА та заступник Лариса ГАРБАР приклали максимум зусиль для організації. Крім цього потрібно було здійснити координацію роботи олімпіади на місцевому рівні і працювати відповідно алгоритмів для забезпечення отримання завдань, передачі роботи, дотримання академічної доброчесності та синхронізації із організаторами, що і здійснює  провідний спеціаліст відділу освіти Оксана ЗАГАЄЦЬКА.

          Щиро бажаємо нашим учасникам олімпіади відмінних результатів та приємних вражень від нового досвіду!  


« повернутися

Вхід для адміністратора