A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

ВІДДІЛ ОСВІТИ ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЩИРО ВІТАЄ УЧНІВ, ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА БАТЬКІВ ІЗ СВЯТОМ 1 ВЕРЕСНЯ!

Дата: 01.09.2022 10:04
Кількість переглядів: 8

  

      Вітаємо усіх дітей, педагогічних працівників   із Днем знань - святом, яке об’єднує різні покоління українців і символізує шлях до пізнання.

    Першого вересня багато хто зустріне новий навчальний рік дистанційно, дехто за кордоном, а дехто, на жаль, на руїнах колишніх затишних навчальних закладів... 

      86% нашої Київщини розпочнуть новий навчльний рік у змішаному форматі.

Але зі свята Першого дзвоника для кожної людини починається дорога у майбутнє. Адже знання - це сила. Без них не можливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту. Освічена інтелектуальна нація є найціннішим національним капіталом для держави. 

Найкращі вчителі дають не тільки наукові знання, але й виховують у дитині сильну та багатогранну особистість - розвинену духовно і налаштовану патріотично, яка сповідуватиме європейські цінності і ставитиме собі за ціль розбудовувати рідну країну.

Хочемо подякувати усім наставникам, які зі шкільної парти вчать дітей активній громадянській позиції, постійній роботі над собою, любові до рідної землі. Адже національно свідома, заповзятлива і талановита молодь є запорукою успішного майбутнього країни та її стабільного економічного розвитку.

СЛАВА УКРАЇНІ!
 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора