A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Новини

Професійний розвиток вчителів музичного мистецтва в умовах реформування системи освіти

Важливим завданням музичного виховання в умовах реформування системи освіти є формування музичної культури почуттів учнів як необхідної частини їх духовної культури, збагачення їх емоційно-естетичного досвіду, інтересів, поглядів у процесі спілкування з музикою та розвиток  універсальних  якостей творчої особистості. 

16:08 13.01.2020

Нарада керівників закладів освіти Тетіївської міської ради

02 січня 2020 року в залі засідань Тетіївської міської ради відбулась нарада керівників закладів освіти Тетіївської міської ради за участю  заступника міського голови з гуманітарних питань І. Погорілої, начальника управління освіти ВК Тетіївської МР Т.Ільїної, провідних спеціалістів та працівників методичного кабінету.

15:19 02.01.2020

Опорні школи (1-а та 3-я) Тетіївської громади отримали спортивне обладнання

На виконання заходів Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна на 2017-2020 роки», відповідно до рішення Комісії з визначення пріоритетних місць розташування сучасних спортивних споруд у населених пунктах Київської області управлінням фізичної культури і спорту здійснено комплекс заходів щодо публічної закупівлі спортивного обладнання для облаштування спортивних майданчиків в опорних загальноосвітніх навчальних закладах Київщини та спільно з департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

16:59 26.12.2019

Завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Метою всеукраїнських учнівських олімпіад є виявлення та розвиток обдарованої молоді, формування творчого покоління молодих науковців і практиків для різних галузей суспільного життя, підвищення інтересу до поглибленого вивчення навчальних предметів, організоване проведення І, ІІ етапів та підготовку до ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

16:38 26.12.2019

Реформа в дії

З 1 вересня 2018 року вчителі початкових класів реалізують освітні зміни відповідно до Концепції Нової української школи – кожен у власному класі. Саме педагогам відводиться ключова роль в реформі загальної середньої освіти. Це означає, що необхідно переосмислити сутність соціальної і професійної місії вчителя. Здатність творчо працювати, приймати нестандартні рішення, уникати шаблонів і стереотипів, організовувати культурно-мовне та освітньо-розвивальне середовище – такими є критерії професійної компетентності фахівця початкової школи сьогодні.

09:06 24.12.2019

Семінар-практикум для вчителів фізичної культури

18 грудня  2019 року на базі КЗ «Тетіївський ОЦ–ОП ЗЗСО I-III ступенів №3» відбувся семінар-практикум  для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Тетіївської міської ради. У практичній частині учителі відвідали відкритий урок в 6-му класі на тему «Роль гри в фізичному розвитку дитини», який провела  Безугла Н.О., учитель фізичної культури. Урок пройшов на високому  методичному і науковому рівні.

10:10 20.12.2019

Вхід для адміністратора