A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Новини

Вчителі 4 класів Тетіївської ОТГ готуються до роботи з 1 класом НУШ

Пройшовши теоретичні курси в грудні місяці 2019 року, вчителі 4 класів відкрили для себе світ інших підходів до навчання дітей молодшого шкільного віку. Вони чітко зрозуміли у чому полягає реформа освіти, яка перебудовує школу з надання знань з основних компетентностей для життя у сучасному часі. Ось тому для практичного засвоєння цих знань, 28 січня на базі Тетіївського ліцею №2 вчителі, які в 2020-2021 н.р. навчатимуть дітей 1-х класів, мали змогу відвідати урок з курсу «Я досліджую світ» у досвідченого вчителя Семерун Світлани Вікторівни, яка вміло поєднала різні форми роботи з класом, застосувавши ігровий та діяльнісний підхід.

11:47 29.01.2020

Обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

25 січня (субота) відбулися Олімпіади з біології  на базі КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» та трудового навчання на базі БНВО «Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеня».

12:06 27.01.2020

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії

Управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради та методичний кабінет вітає переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та вчителів, які їх підготували:

16:55 26.01.2020

Засідання школи педагогічної майстерності вчителів НУШ

21 січня 2020 року відбулося засідання Школи педагогічної майстерності вчителів початкових класів Нової української школи на базі КЗ «Степівського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів - д/с»  з проблеми «Дидактико-методичні засади організації навчання дітей відповідно до Концепції «Нова українська школа» та Державного стандарту початкової освіти».

16:17 21.01.2020

Початок ІІ семестру – відповідальна пора для учасників обласного етапу олімпіад і конкурсів

З 18 січня 2020 року розпочався III (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.  Конкурсні випробування сприяють розвитку інтелектуального потенціалу обдарованої учнівської молоді та стимулюванню її творчого самовдосконалення. Олімпіади допомагають школярам повірити в себе, оволодіти сучасними засобами навчання та зміцнити свою самооцінку. Цьому передує копітка наполеглива щоденна праця учня й учителя, підтримка батьків.

11:00 20.01.2020

Професійний розвиток вчителів музичного мистецтва в умовах реформування системи освіти

Важливим завданням музичного виховання в умовах реформування системи освіти є формування музичної культури почуттів учнів як необхідної частини їх духовної культури, збагачення їх емоційно-естетичного досвіду, інтересів, поглядів у процесі спілкування з музикою та розвиток  універсальних  якостей творчої особистості. 

16:08 13.01.2020

Вхід для адміністратора