A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Новини

ПРИМІРНИЙ ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ТА СИТУАЦІЙНИХ ЗАВДАНЬ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ ЗНАНЬ ЗАКОНОДАВСТВА КАНДИДАТАМИ У ДИРЕКТОРИ ШКІЛ

Міністерством освіти і науки затверджено Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, який використовуватиметься для підготовки конкурсу на посаду керівника школи. Відповідний наказ та роз’яснення щодо його застосування оприлюднено на сайті МОН. 

13:45 01.06.2021

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти

 Оголошення Відповідно до наказу відділу освіти № 119-О від 31 травня 2021 р. «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти» оголошується конкурс на заміщення вакантних посад директорів комунальних закладів «Тетіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1» та Тетіївського ліцею № 2 Тетіївської міської ради Київської області.

09:20 31.05.2021

УВАГА! КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО!

У зв’язку з тим, що епідситуація щодо захворюваності на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді складна освітній процес для учнів 1-11 класів у закладах загальної середньої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності продовжується проводитись у дистанційній формі навчання до 30 квітня.

15:36 23.04.2021

Вхід для адміністратора