A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Концерт, який об’єднав і подарував незабутні емоції!

Дата: 06.12.2018 16:54
Кількість переглядів: 36

Яскравою і довгоочікуваною подією запам'ятається 4 грудня 2018 року гостям концерту «Я у тебе один». В рамках святкування Дня Народження М.Поплавського відбулося грандіозне шоу, на яке зібралося більше 17000 гостей. Концертна зала була заповнена вщент і це не дивно, адже квитки були розкуплені ще за декілька днів до виступу.

Вечір подарував заряд чудових емоцій і яскравих вражень. На сцені виступали народні артисти України на чолі з М. Поплавським, а супроводжував їх шоу-балет чисельністю понад 500 учасників, який вражав своєю майстерністю, красою та чарівністю. У свою чергу відвідувачі підспівували разом з ними, танцювали, а деякі навіть, не стримуючи емоцій, плакали, коли лунали такі душевні та близькі кожному пісні.

Концерт відвідали і близько 200 жителів Тетіївщини. А все завдяки ініціативі заступника міського голови з гуманітарних питань Подашевської Тетяни Леонтіївни, яка виявила бажання та неймовірне стремління подарувати землякам справжнє свято.

Тетяна Леонтіївна сприяла втіленню чудової ідеї яку подала начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Коробко Т.І. та здійснила вагому фінансову підтримку залучивши спонсорську допомогу.

Також Подашевська Т. Л. здійснила мрію юного жителя, співака Тетіївщини, однофамільця Михайла Поплавського, Володимира Поплавського.

Володя Поплавський, молодий, талановитий дитина Тетіївської землі. Учасник та переможець місцевих, обласних та всеукраїнських конкурсів. На щорічному святі «Геній вироста з дитини» Тетяна Леонтіївна, що була присутня на цьому святі, запитала в Володимира, яка його найзаповітніша мрія. Мрією юного співака виявилося бажання зустрітися особисто та поспілкуватися з народним артистом Михайлом Поплавським.

Мрія збулася… Михайло Михайлович з задоволенням дав автограф на память.

Активну участь в організації поїздки  здійснила голова профспілки освітян Тетіївщини Дімова Марія Степанівна, яка за рахунок коштів профспілки допомогла здешевити  поїздку. 

Щиро вдячні організаторам за чудовий, незабутній вечір.

 

З повагою освітяни Тетіївщини.

   

            


« повернутися

Вхід для адміністратора