A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Тренінг

Дата: 18.11.2019 16:51
Кількість переглядів: 4

З метою підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності   заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, які відповідають за початкову школу,   організовано й проведено їх підготовку щодо реалізації завдань нового Державного стандарту  початкової  освіти відповідно до основних напрямів державної політики у галузі освіти. Концепція «Нова українська школа».

 Саме  заступникам  директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти  відводиться ключова, керівна  роль в реформі загальної середньої освіти. Це означає, що необхідно переосмислити сутність соціальної і професійної місії вчителя. Здатність творчо  керувати, приймати  нестандартні рішення, уникати шаблонів і стереотипів, організовувати та спрямовувати роботу вчителів початкових класів.

За декілька днів  плідної співпраці в динамічній, інтерактивній формі учасники тренінгу:
працюючи в групах, визначили новації Державного стандарту початкової освіти та Типових освітніх програм  1-2 класи;
провели інтерактивні вправи „Інтеграція” та „Критичне мислення”;
вчилися правильно формувати фізичне середовище освітнього простору початкової школи;
визначали вектори змін  у методичній  роботі та моделювали заходи щодо управлінської  підтримки професійного розвитку вчителів в умовах Нової української школи.

Заступники директорів обговорили проблеми і визначили стратегічні напрямки підготовки до старту Нової української школи. На часі багато питань, які потребують опрацювання, проте у всіх є бажання зробити школу кращою.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора