A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Семінар-практикум вчителів біології та основ здоров'я

Дата: 30.04.2019 16:44
Кількість переглядів: 6

25 квітня  на базі КЗ «Дзвеняцьке навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок»  відбувся семінар-практикум вчителів біології та основ здоров'я на тему «Інтегроване навчання на уроках біології та основ здоров'я».


У роботі семінару-практикуму взяли участь Бондаренко Тетяна Іванівна –  методист МК, вчителі біології та основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Тетіївської ОТГ.


Під час семінару-практикуму педагоги мали змогу ознайомитися з досвідом роботи вчителя  біології та основ здоров'я Дзвеняцького НВО Іванюти Ольги Юріївни.


Учасники семінару відвідали інтегрований урок з біології і основ здоров'я у 6 класі. Тема уроку: їстівні та отруйні гриби. Практична робота №5. Їстівні та отруйні гриби своєї місцевості.

 

   

Гарного настрою та позитивних емоцій додав учасникам семінару виховний захід «Земля – наш спільний дім!»


Під час засідання «круглого столу» учасники семінару обмінялися методами формування позитивної мотивації до вивчення біології та основ здоров'я з власного досвіду роботи. Усі присутні прийшли до висновку, що винаходити, творити, удосконалюватися – єдиний можливий курс сучасного вчителя.


Робота пройшла в дружній та гостинній атмосфері, семінар відбувся не тільки з практичною користю, а й залишив в учасників теплі емоції.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора