A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Відновлення роботи закладу дошкільної освіти

Дата: 26.05.2022 11:42
Кількість переглядів: 4

?За погодженням з Білоцерківською військовою адміністрацією, згідно рішення виконавчого комітету відновив роботу один із закладів дошкільної освіти Тетіївської міської ради.

З метою безпеки ми не інформуємо, який саме садочок розпочав працювати. Функціонування дитячого садочка здійснюється з певними обмеженнями.

Розуміємо, що дітям краще залишатися вдома в умовах воєнного стану. Але є багато людей, які зайняті роботою. Це надзвичайники, військовослужбовці (в тому числі учасники АТО/ООС), медики, працівники правоохоронних органів, силових структур, батьки/один з батьків, які офіційно працюють позмінно або цілодобово. А також батьки, яким ні з ким залишити вдома своїх дітей.

Перед тим як відчинити двері дошкільнятам, було проаналізаванно наявність сховищ та проведено обстеження укриттів для того, щоб в разі повітряної тривоги працівники закладу могли туди відвести дітей.

Не всі групи наразі розпочали роботу. Відновлюється процес для дошкільників, яким станом на 1 травня 2022 виповнилося 4 роки. Діти зможуть перебувати у дитячому садочку неповний день (з 8.00 до 13.00).

На період дії воєнного стану забезпечено тимчасове зарахування до дошкільних закладів дітей, що належать до категорії внутрішньо переміщених осіб і яким станом на 1 травня 2022 року виповнилося 4 роки.

????Для зарахування дитини з числа внутрішньо переміщених осіб необхідно звернутися до відділу освіти (м.Тетіїв, вул. Цвіткова, буд.11, четвертий поверх, каб. №63) з такими документами????

• копія свідоцтва про народження дитини;

• документ, що підтверджує статус дитини з числа внутрішньо переміщених осіб;

• документ, що підтверджує місце роботи батьків/одного з батьків дитини (за наявності);

• медична довідка, видана відповідно до статті 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», разом з висновком про те, що дитина може відвідувати заклад дошкільної освіти.

• заява від батьків або осіб, що їх заміняють, про зарахування у заклад дошкільної освіти (за зразком).

Для додаткової інформації ви можете звернутися до провідного спеціаліста відділу освіти Тетіївської міської ради.

?? +380661872549

Волинець Тамара Євгенівна


« повернутися

Вхід для адміністратора