A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Програма Education 2.2.9.12 для створення замовлень на виготовлення документів про освіту

Дата: 28.12.2020 16:38
Кількість переглядів: 206

 

Програма Education 2.2.9.12 для створення замовлень на виготовлення документів про освіту

Дії по переходу на нову версію Education 2.2.9.12.

1. Зберегти копію файлу DEGREE.GDB із C: Program Files Osvita Education For FireBird DataBase або з каталогу C: Users Public Documents EducationData DataBase (в залежності від власних налаштувань користувача ОС) в інший каталог, це файл Вашої бази даних.

2. Через «Установку та видалення програм» деінсталювати попередню версію програми.

3. З каталогу нової версії 2.2.9.12 запустити файл setup.exe та виконати інсталяцію нової версії програми. Важливо! На ОС Win 7, 8, 10 файл setup.exe запускайте на виконання від імені адміністратора ОС (клік правою кнопкою миші по файлу, контекстне меню “Запуск від імені Адміністратора”).

4. Підключитися в програму Education, викликати меню «Адміністрування» – «Імпортувати (оновити) довідник…». Після оновлення довідника продовжити роботу з БД.

ВАЖЛИВО! З версії 2.2.9.7 програма працює з новою версією довідника вузла, файл Dovidnyk.dov. При спробі завантажити довідник застарілої версії програма видасть повідомлення про необхідність його заміни. Школи отримують довідник у відповідальної особи в УО.

Інсталяційні файли | ІВС «Освіта» Програма Education 2.2.9.12 для створення замовлень на виготовлення документів про освіту

 

Що робити, якщо у свідоцтві про середню освіту – помилка: роз'яснення освітнього омбудсмена


« повернутися

Вхід для адміністратора