A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

СЕМІНАР–НАРАДА ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР НА ТЕРИТОРІЇ ТЕТІЇВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 04.12.2019 09:29
Кількість переглядів: 7

Методичним кабінетом управлінням освіти ВК  Тетіївської міської ради 03.12.2019 року проведено семінар-нараду  щодо підготовки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

У заході взяли участь директори закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти, медичні сестри закладів освіти, представники управління освіти.

Під час семінару методист МК управління освіти ВК Тетіївської міської ради Волинець Т.Є. ознайомила присутніх з основними положеннями Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, про терміни впровадження системи НАССР та відповідальність операторів ринку за невиконання законодавства.

Також наголошено, що відповідно до “Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)”, до кінця 2019 року всі оператори ринку, які працюють у сфері виробництва й обігу харчових продуктів, мають впровадити систему аналізу ризиків і контролю критичних точок НАССР.

Впродовж всього заходу учасники семінару отримали тематичні матеріали, роз’яснювальні листи та вичерпні відповіді на всі питання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора