A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

50-річний ювілей КЗ «Голодьківський ЗЗСО І-ІІ ступенів-дитячий садок»

Дата: 28.10.2019 16:25
Кількість переглядів: 5

25 жовтня 2019 року для мешканців села Голодьки позначився у календарі червоною датою. Адже, саме цього погожого осіннього дня всі святкували визначну подію у житті кожного мешканця села – 50-річний ювілей КЗ «Голодьківський ЗЗСО І-ІІ ступенів-дитячий садок».

На ювілей навчального закладу організатори запросили чимало гостей – місцеві жителі, учні, випускники школи різних років, вчителі-пенсіонери, вчителі, які розпочинали свою трудову діяльність, спонсори та меценати, представники виконавчої влади Тетіївської міської ради, органів місцевого самоврядування та багато інших.

Перше слово директора, привітання гостей, концертні номери, які змінювалися виступами випускників минулих років та нинішніх учнів школи створювали незабутню мандрівку історією із життя школи.

Представники виконавчої влади Тетіївської міської ради запевнили, що влада ніколи не стояла і не стоятиме осторонь проблем школи, адже діти – наше майбутнє, і саме у школі кожна дитина формується як особистість, здобуває необхідні знання, з порогу школи вступає у доросле життя.

Незабутнім «Фото на згадку» та святковим тортом школа проводжала своїх гостей. Свято скінчилося, проте в серцях і душах всіх присутніх надовго залишаться приємні спогади про зустріч із нагоди 50-ти річного ювілею навчального закладу.

 

Джерело


« повернутися

Вхід для адміністратора