A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

БУДУЄМО СПІЛЬНОТУ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЛІДЕРСТВА

Дата: 22.10.2019 15:39
Кількість переглядів: 6

22 жовтня 2019 року відбувся осінній збір лідерів РОСТу, на якому було закладено основи діяльності лідерів органів учнівського самоврядування на 2019-2020 навчальний рік.

Розпочали роботу з виступів лідерів шкіл та презентації проектів «Відкриваємо для молоді успішні підприємства Київщини». В ході заходу визначились з основними питаннями планування роботи, навчання активу, заохочення дітей до реалізації цікавих та корисних програм та проектів. Також підписали угоду про співпрацю між начальником управління освіти Тетяною Ільїною, начальником відділу культури, релігії, молоді та спорту Аліною Дідковською, головою батьківського комітету Ольгою Кулаківською та президентом РОСТу Максимом Дем’янюком.

 

В рамках заходу, виконуючи рішення весняного збору лідерів, де одним з пунктів було прийнято прокласти маршрути співпраці, запровадити робочі екскурсії в заклади загальної середньої освіти Тетіївщини з метою співпраці, передачі досвіду та активізації роботи органів самоврядування дітей, відвідали Дібрівський аграрний ліцей. Згідно програми, організатори провели екскурсію по ліцею, презентували учнівське самоврядування закладу, випускники спільно з лідерами висадили алею випускників та відвідали малинники.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора