A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

ІІ місце у І (зональному) етапі конкурсу "Учитель року - 2021", номінація "Українська мова та література"

Дата: 24.11.2020 15:38
Кількість переглядів: 8

    Сьогодні, 24 листопада 2020 року, відбувся І (зональний) етап всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021" у номінації "Українська мова і література", у якому брала участь Герасимюк Інна Василівна, учитель Тетіївського ліцею №2 Тетіївської міської ради Київської області.

   Інна Василівна показала широкий спектр методів, форм, засобів, педагогічних прийомів, що дозволили розкрити її неповторність і педагогічний талант під час проведення уроку та майстер-класу. Конкурс для вчительки став ще однією сходинкою до вершини професійної майстерності, відкрив багато нових граней її педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. 

    Журі зонального етапу конкурсу відзначило конкурсантку за високий фаховий та професійний рівень, високу педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання з предмету, досконалу методику її викладання та організації освітнього процесу, уміння налагоджувати контакт із дітьми, спрямовувати їх діяльність на практичне засвоєння програмового матеріалу та визнало срібним призером.

      Управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради щиро вітає Інну Василівну з високими здобутками в конкурсі та бажає подальших творчих злетів, щирих посмішок та слів вдячності від учнів!


« повернутися

Вхід для адміністратора