A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Семінар шкільних бібліотекарів

Дата: 12.04.2019 09:20
Кількість переглядів: 7

11 квітня у КЗ «Росішківський ЗЗСО І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської міської ради відбувся семінар-практикум для шкільних бібліотекарів на тему: «Популяризація книги та читання в шкільній бібліотеці».

Учасників семінару гостинно зустріли директор школи Т.О. Прибиш та шкільний бібліотекар І.Ю. Горишевська.

Зі вступним словом до учасників заходу звернулася директор школи Т.О. Прибиш, яка познайомила присутніх з історією навчального закладу та його досягненнями. Методист  методичного кабінету Бондаренко Т.І., під час свого виступу розповіла про зміни в освітньому процесі, що стосуються шкільних бібліотек. Серед іншого, мова йшла про припинення використання бібліотечно-бібліографічної класифікації (ББК) та впровадження універсальної десяткової класифікації (УДК) у практику роботи шкільної бібліотеки.

Бібліотекар І.Ю. Горишевська та педагог-організатор О.П. Кравчук провели виховний захід: «Свято книги». У виконанні учнів школи звучали вірші, пісні,  які були проникнуті бережливим ставленням та любов’ю до книги. Діти побували в різних казкових образах і відчули себе справжніми акторами, взявши участь в інсценізації казки «Рукавичка на новий лад».

На завершення семінару шкільні бібліотекарі отримали методичні рекомендації щодо впровадження УДК в практику роботи шкільних бібліотек, у підсумку відмітили важливість проведення таких заходів в умовах сьогодення.

Учасники семінару щиро вдячні адміністрації  школи, педагогічним працівникам та бібліотекарю, за організацію та проведення семінару на високому професійному рівні.



« повернутися

Вхід для адміністратора