A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Конкурс на заміщення вакантної посади директора ЗЗСО

Дата: 27.05.2019 14:57
Кількість переглядів: 5

Відповідно до розпорядження міського голови № 106 від 24.05.2019 р. «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу КЗ «Черепинське навчально-виховне об’єднання «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської міської ради Київської області.

Конкурс проводиться протягом 30 днів з 27 травня 2019 року.

 

Місцезнаходження юридичної особи комунального закладу «Черепинське навчально-виховне об’єднання «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської міської ради Київської області:

09814, Київська область, Тетіївський район, с. Черепин, вулиця Макаренка, 8

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»:

Посаду керівника закладу загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типу і форми власності може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:

  • Заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • Автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • Копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • Копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • Довідку про відсутність судимості;
  • Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подавати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

 

Документи для участі в конкурсі приймаються з 27 травня по 27 червня за адресою: м. Тетіїв, вул. Януша Острозького, 5 (кімн. 20) тел. 5-12-17,  ел. пошта: uprosv_tetiiv@ukr.net.
Контактна особа – Василенко Олена Семенівна


« повернутися

Вхід для адміністратора