A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 28.09.2018 11:51
Кількість переглядів: 4

27 вересня відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи. Були розглянуті такі питання:

Реалізація електронних щоденників та журналів в закладах загальної середньої освіти Тетіївської ОТГ (спеціаліст відділу електронного урядування та зв’язків з громадськістю Тетіївської міської ради Андрій Чоповський)

Функціонування сайтів закладів освіти, й заповнення даних на порталі інформаційної системи управління освітою (isuo.org). (методист інформаційних технологій методичного кабінету управління освіти Тетіївської міської ради Алла Ракитянська).

Заповнення класних журналів та критерії оцінювання навчальних досягнень учнів, ознайомлення з наказом управління освіти про конкурс «Учитель року-2019» (завідувач методичним кабінетом управління освіти Тетіївської міської ради Людмила Гусарчук). 

Типове положення про атестацію педагогічних працівників, курси підвищення кваліфікації, які відбудуться впродовж вересня-жовтня 2018 року та нормативно-правове забезпечення діяльності початкової школи, зокрема робота НУШ. (Методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету управління освіти Тетіївської міської ради Тамара Шляхтиченко)

Нормативно-правова документація та необхідний пакет документів під час організації навчання за інклюзивною формою для дітей з особливими освітніми потребами (методист з психологічної служби управління освіти Тетіївської міської ради Юлія Секереш)

Здача звіту 83-РВК, організація і проведення першого-другого етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, організація учнівського самоврядування в закладах загальної середньої освіти Тетіївської ОТГ. (Методист з навчально-виховної роботи управління освіти Тетіївської міської ради Олена Василенко).

                                                                   

                                                           


« повернутися

Вхід для адміністратора