A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Вчителі 4 класів Тетіївської ОТГ готуються до роботи з 1 класом НУШ

Дата: 29.01.2020 11:47
Кількість переглядів: 6

Пройшовши теоретичні курси в грудні місяці 2019 року, вчителі 4 класів відкрили для себе світ інших підходів до навчання дітей молодшого шкільного віку. Вони чітко зрозуміли у чому полягає реформа освіти, яка перебудовує школу з надання знань з основних компетентностей для життя у сучасному часі. Ось тому для практичного засвоєння цих знань, 28 січня на базі Тетіївського ліцею №2 вчителі, які в 2020-2021 н.р. навчатимуть дітей 1-х класів, мали змогу відвідати урок з курсу «Я досліджую світ» у досвідченого вчителя Семерун Світлани Вікторівни, яка вміло поєднала різні форми роботи з класом, застосувавши ігровий та діяльнісний підхід.

 

 

Невимушена, робоча , творча атмосфера панувала в класі. Діти в ранковому колі спілкувалися, ділилися враженнями та досвідом з теми «Вартість та цінності». В ігровій формі, за допомогою цеглинок ЛЕГО, школярі мали змогу розшифрувати тему уроку «Мандри». Кожний учень був активним, співпрацював з друзями. Діти захоплено працювали в групах, парах, самостійно. Критично оцінювали свої успіхи і досягнення своїх друзів.

 

   

 

Цей урок став ще одним переконливим аргументом для вчителів-початківців, що застосування таких форм роботи в НУШ дійсно допоможуть формувати творчу, креативну, успішну і впевнену у собі особистість. І, щоб це дійсно відбулось, насамперед, має змінитись учитель.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора