A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Творча лабораторія вчителів 1-х класів

Дата: 30.04.2019 11:39
Кількість переглядів: 7

24 квітня в КЗ “Дзвеняцьке НВО “ЗОШ І-ІІ ступенів — дитячий садок” відбулося третє засідання Творчої лабораторії вчителів 1-х класів «Нова українська школа - нові стандарти освіти». Тема заняття творчої лабораторії: «Компетентнісний підхід у вимогах Державного стандарту початкової загальної освіти».


В роботі Творчої лабораторії взяли участь члени творчої групи та методист управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради Шляхтиченко Тамара Дмитрівна.

Під час заходу вчителі знайомились з методикою навчання учнів початкових класів за технологією "Розумники" (Smart Kids)" та взяли активну участь в обговоренні питання щодо використання електронних ігрових ресурсів на уроках математики.

Урок математики, який провела Валентина Андріївна Куценко, був проведений у цікавій, казковій формі. Учні залюбки подорожували з Совою Мудрулею і Червоною Шапочкою казковим лісом, зустрічалися з різними казковими героями, виконували їхні цікаві завдання. На уроці ефективно використані інтерактивні методи навчання такі як робота в групах, «Мозковий штурм», «Кубування», робота з конструктором Лего. Діти з цікавістю працювали з дидактичним обладнанням: математичний планшет і танграм.


  

 

Доцільним було використання електронних ігрових ресурсів на різних етапах уроку, що сприяло підвищенню розумової та пізнавальної активності учнів. Також вчителька на уроці формувала у дітей вміння вчитися, аналізувати, використовувала різний цікавий інформаційний матеріал, який носить пізнавальний та розвивальний характер.

Підсумувала роботу Творчої лабораторії методист Т.Д.Шляхтиченко, подякувавши всім за плідну роботу та акцентувала увагу на подальшому використанню отриманого досвіду.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора