A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Семінар-практикум директорів закладів дошкільної освіти

Дата: 22.11.2018 11:25
Кількість переглядів: 7

21 листопада 2018 року на базі Тетіївського закладу дошкільної освіти (ясла-садок)  «Калинка» виконавчого комітету Тетіївської міської ради Київської області  відбувся семінар-практикум директорів ЗДО «Реалізація сучасних принципів організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти».

Семінар розпочала Волинець Т.Є. методист  з дошкільної освіти МК виконавчого комітету Тетіївської міської ради, яка зазначила, що сучасна дитина росте та розвивається у швидкозмінному середовищі. Щодня вона стикається зі стрімким потоком інформації, багато контактує в реальному й віртуальному світах. Аби стати успішною особистістю, їй потрібні знання та уміння, які б дали змогу застосовувати інформацію, керувати цими контактами. Допомогти дошкільникам в цьому повинен педагог нової формації, який працює на майбутнє і водночас є центральною фігурою у модернізації освітнього процесу закладу дошкільної освіти.

Директор  Тетіївського ЗДО (ясла-садок)  «Калинка»  Любаренко О.М. ознайомила учасників семінару із тенденціями розвитку та сучасним  інноваційним простором дошкільного закладу. Олександра Миколаївна звернула увагу на впровадження інноваційних програм та технологій в освітній процес закладу та продемонструвала супровід професійного зростання педагогів закладу.

Заключним акордом семінару було інтегроване заняття  для старших дошкільників «Ми діти твої, Україно». Присутні з захопленням поспостерігали за однією зі сторінок історії України – козацтвом, запоріжською Січчю, островом Хортиця та іншими цікавими подіями.

Підведення підсумків семінару пройшло у формі «Відкритого мікрофону», який для учасників виявився надихаючим, новаторським, емоційно насиченим  і надзвичайно позитивним. Кожен учасник висловив свою думку, щодо ефективності науково-методичного супроводу професійного зростання педагогів закладу та відзначив сучасний новаторський підхід до освітнього процесу педагогічного колективу Тетіївського ЗДО (ясла-садок)  «Калинка». 

          

          

          

          


« повернутися

Вхід для адміністратора