A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Конференція малої академії наук

Дата: 22.10.2019 11:16
Кількість переглядів: 5

17 жовтня на базі КЗ «Тетіївський  освітній центр-опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3» відбулась настановча конференція «Стратегічні напрями та пріоритети діяльності територіального відділення МАН у 2019/2020 навчальному році».  У роботі настановчої конференції взяли участь відповідальні за роботу з інтелектуально обдарованими дітьми в закладах загальної середньої освіти та вчителі – наукові керівники.

Відкрила роботу конференції Бондаренко Тетяна Іванівна, методист методичного кабінету. Познайомила з планом роботи, наголосила, що залучення учнів до роботи в МАН сприяє розвитку інтелектуальної, творчої, предметної, лідерської обдарованості, розповіла про діяльність територіального осередку МАН та результативність участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2018-2019 навчальному році. 

З вітальним словом до учасників конференції звернулась Ільїна Тетяна Іванівна, начальник управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Вона побажала педагогам наснаги у пошуковій та дослідницькій діяльності, вказала на важливість участі учнів у різноманітних конкурсах і заходах та їх роль у формуванні активної, конкурентоспроможної особистості.
 

 

З доповіддю «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави» виступила Шляхтиченко Тамара Дмитрівна, методист методичного кабінету.

 

Далі розпочалася робота за планом конференції.  


 

Обговорили питання особливості написання науково-дослідницьких робіт  у різних наукових відділеннях (секціях).  
Консультантами в наукових відділеннях виступили вчителі, учні яких були неодноразовими призерами на обласному і Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. 

 

 

Збагачені почутим і побаченим майбутні вчителі роз’їхалися по своїм навчальним закладам, аби за кілька тижнів зустрітися знову, вже у ролі учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. 
Всі учасники заходу висловили вдячність директору школи Музичук Тетяні Павлівні за створені комфортні умови для плідної праці.

 

 

 

Презентація для використання у роботі



« повернутися

Вхід для адміністратора