A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Проведено семінар-практикум для вчителів географії

Дата: 11.04.2019 09:10
Кількість переглядів: 24

Сьогодні, в той час, коли розбудовується Нова українська школа, пошук нових шляхів, методів, технологій навчання стає актуальною проблемою освіти. З метою модернізації методів викладання географії 10 квітня 2019 року на базі КЗ «Ненадихівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів дитячий садок» Тетіївської міської ради проведено  семінар-практикум для вчителів географії на тему «Формування географічного світогляду учнів на уроках географії».

 

Із вступним словом перед присутніми виступив Недогибченко М.В. – директор школи, який ознайомив учасників семінару із особливостями освітньої діяльності в навчальному закладі.

Програма семінару була насиченою та різноманітною. В ході його методист МК Бондаренко Т.І. познайомила присутніх з планом роботи. 

Відкритий урок з географії був проведений вчителем географії КЗ «Ненадихівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів дитячий садок»   Кулачевичем В.Л. у 8 класі на тему: «Механічний рух населення: причини і види міграцій, основні напрямки міграційних процесів у світі та Україні. Українська діаспора. Міграційна політика.»

В теоретичній частині семінару Василь Леонідович поділився досвідом використання мультимедійних технологій, елементів проектування на уроках географії.

Цікаво і захопливо пройшло практичне заняття з вчителями на визначення географічних і прямокутних координат за топографічною картою.

       «Сучасно! Творчо! Креативно! Компетентно! Пізнавально!» – все це відгуки та враження учасників семінару. Присутні відмітили високу результативність та практичність проведеного заходу, який пройшов у творчій атмосфері.



« повернутися

Вхід для адміністратора