A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Опалювальний сезон розпочато

Дата: 13.10.2021 11:06
Кількість переглядів: 4

Опалювальний сезон розпочато

З 11 жовтня розпочато опалення в закладах дошкільної освіти, але в зв’язку з проблемами поставки газу ЛИШЕ ТИХ, ЩО ОПАЛЮЮТЬСЯ ДРОВАМИ, ПЕЛЕТАМИ, а саме:

? Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Веселка" Тетіївської міської ради Київської області;

? Кошівський заклад дошкільної освіти "Оберіг" Тетіївської міської ради Київської області;

? П’ятигірський заклад дошкільної освіти "Горобинонька" Тетіївської міської ради Київської області,

а також розпочато подачу теплоносія з котельні за адресою Соборна, 19а:

? Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Калинка" Тетіївської міської ради Київської області.

Нажаль в таких закладах дошкільної освіти як: Тетіївський ЗДО (ясла-садок) "Сонечко", Тетіївський ЗДО (ясла-садок) "Берізка", Денихівський ЗДО "Світанок", "Віночок", Кашперівський ЗДО "Ромашка", "Ластівка" ще холодно. Оскільки, вони користуються послугами газових котелень та не мають змоги опалюватися через надзвичайну ситуацію, яка склалася по всій області.

В закладах загальної середньої освіти опалювальний сезон розпочнеться згідно наказу відділу освіти Тетіївської міської ради від 11.102021р. №208-о «Про початок опалювального сезону 2021-2022 років на об'єктах закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти».

В закладах загальної середньої освіти опалювальний сезон розпочнеться згідно наказу відділу освіти Тетіївської міської ради від 11.10.2021р. №208-о  «Про початок опалювального сезону 2021-2022 років на об'єктах закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти»

Подача тепла в ЗЗСО відбудеться після закінчення осінніх канікул, які тривають з 18 по 24 жовтня, а саме, з понеділка 25 жовтня 2021 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора