A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "КАЛИНКА" ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДКРИЛИ НОВУ ДОДАТКОВУ ГРУПУ

Дата: 05.10.2018 10:38
Кількість переглядів: 5

З метою розв’язання проблеми надання дітям доступної і якісної дошкільної освіти Тетіївською міською радою спільно з управлінням освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради надається належна увага розширенню мережі груп в діючих навчальних закладах. 

Заклад дошкільної освіти  (ясла-садок) «Калинка» Тетіївської міської ради сьогодні відвідує 115 дітей. Кілька років тому в цьому закладі виникла нагальна потреба в розширенні й появі нової групи, утворилася черга із бажаючих батьків віддати своїх діток саме в цей дитсадок.

4 жовтня 2018 року в ЗДО (ясла-садок) «Калинка» Тетіївської міської ради відкрили нову додаткову групу, яку давно потребувала громада міста. Радісна подія стала можливою за ініціативи та підтримки міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка, благодійників та батьківського колективу.

На урочисте відкриття прибули голова міської ради Руслан Майструк, заступник міського голови з гуманітарних питань Тетяна Подашевська, заступник міського голови з питань економічного розвитку Олена Коцеруба, секретар Тетіївської міської ради Сергій Денисюк, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Тетіївської міської ради Ірина Погоріла, начальник управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради Тетяна Коробко, методист з питань дошкільної освіти МК управління освіти Тамара Волинець,  представник благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця» Віталій Бондаренко, представники батьківської громади, вони ж і спонсори даного закладу, Юрій Демцюра та Юлія Рибка.

В новенькому, повністю відремонтованому приміщенні є все необхідне – не тільки сучасний та якісний капремонт, але і новенькі ліжечка й приладдя для занять і розвитку дітей.

У садочку «Калинка» дуже ініціативна завідувачка Олександра Любаренко, яка постійно піднімає питання перед керівництвом, аби забезпечити дітей всім необхідним і організувати високий рівень освітнього і виховного процесу.

На честь завершення ремонту в дитсадку організували свято – вихованці «Калинки» розповідали віршики, співали пісні, які супроводжувалися щирими оплесками усіх присутніх. Дітки артистично продемонстрували, що в дитячій установі вони всебічно розвиваються і навчаються.

Після перерізання символічної стрічки голова Тетіївської міської ОТГ Руслан Майструк привітав усіх присутніх із відкриттям нової групи й успішним завершенням ремонтних робіт, а також побажав колективу та маленьким вихованцям закладу здоров`я, добробуту, натхнення та миру в їх домівках.

Представник благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця» також приєднався до привітань та подарував в нову групу іграшки.

Завідувач ДНЗ «Калинка» Олександра Любаренко подякувала присутнім за розуміння, допомогу і висловила сподівання на подальшу співпрацю.

                     

                     


« повернутися

Вхід для адміністратора