A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Курси підвищення професійної кваліфікації

Дата: 17.08.2018 10:29
Кількість переглядів: 4

 З метою підвищення рівня професійної діяльності та набуття  нових сучасних ідей  з 14.08.-16.08 2018 року  пройшла перша сесія виїзних  пролонгованих   курсів  підвищення кваліфікації на базі Тетіївської ОТГ  для вчителів математики, української мови та літератури та  початкової освіти.          

Протягом трьох днів  роботи, слухачі курсів, мали змогу ознайомитись з новими підходами у викладанні предметів, поглибити свої знання з психології і педагогіки, теорії і методики навчання та виховання, суттєво підвищили рівень своєї педагогічної діяльності. Враховуючи  завдання, які ставить перед школою сучасне суспільство, викладачі Київського обласного інституту плядипломної освіти  дуже глибоко і детально знайомили нас з теоретичними аспектами, а також показали їх практичне застосування у діяльності вчителя.

Інклюзивна освіта визнає, що всі діти можуть повноцінно навчатися, а їх відмінні особливості гідні поваги та є джерелом навчального досвіду для усіх учасників освітнього  процесу. Велику роль в цьому відіграють вчителі, тому потрібна якісна їх підготовка, для цього було проведено також короткотермінові курси підвищення фахової кваліфікації з 14.08 – 16.08.2018 року з проблеми: «Інклюзивна освіта: технологія індивідуалізованого навчання». За допомогою курсів вчителі  дізнались, які сучасні підходи та інструментарії вони можуть застосовувати в роботі, та отримали поради, як організувати комфортне та пізнавальне освітнє середовище для кожного учня з особливими освітніми потребами.

                             

 

                            

 

                          

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора