A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Інструктивно-методична нарада медичних сестер та кухарів навчальних закладів Тетіївської ОТГ

Дата: 03.09.2018 17:00
Кількість переглядів: 7

Відповідно до плану роботи управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради  на 2018/19 навчальний рік 31 серпня 2018 року відбулася інструктивно-методична нарада медичних сестер та кухарів харчоблоків закладів освіти з питань медичного обслуговування та організації харчування дітей в закладах освіти Тетіївської ОТГ.

У інструктивно-методичній нараді взяли участь старші медичні сестри, кухарі закладів дошкільної освіти, навчально-виховних комплексів (об’єднань), загальноосвітніх навчальних закладів, методист МК управління освіти Волинець Т.Є., медична сестра групи по господарському обслугогвуванню закладів освіти Загинайло Н.О. та спеціаліст управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби України Малюта О.С.

Методист МК управління освіти Волинець Т.Є. розповіла про вимоги до ведення документації з питань організації харчування та медичного обслуговування дітей в закладах освіти, про якість виконання посадових обов’язків медичним персоналом.

Медична сестра Загинайло Н.О. обговорила з присутніми орієнтовне перспективне меню та вартість харчування дітей на 2018 рік.

Спеціаліст управління Держпродспоживслужби України Малюта О.С. виступив з питанням про посилення контролю з боку медичних працівників за організацією харчування. Надав рекомендації щодо умов зберігання овочів для використання в дитячому харчуванні.

                    


« повернутися

Вхід для адміністратора