A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Школа передового педагогічного досвіду вчителів початкових класів

Дата: 24.11.2018 15:46
Кількість переглядів: 13


22 листопада на базі КЗ «Дзвеняцьке НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» відбулося 1-е  засідання Школи передового педагогічного досвіду під керівництвом Поліщук Олени Олексіївни з проблеми «Розвиток творчих здібностей учнів у процесі викладання математики».

Учасники заходу мали змогу познайомитися з досвідом використання інформаційних ігрових ресурсів. Вже рік Олена Олексіївна навчає дітей за технологією  «Розумники». Це захоплююча програма для отримання міцних та глибоких знань з предметів шкільної програми, яка подана закінченими логічними блоками в доступній ігровій формі. Програма заохочує дітей до навчання, розвиває логіку, увагу, пам’ять, уяву, креативне мислення.

Керівник групи поділилась з молодими вчителями незабутніми враженнями, що отримала під час навчальної сесії Розумників, яка відрізнялася  неймовірною душевністю, поєднаною з цікавим інформативним наповненням.

Учасники засідання відвідали урок математики в 3 класі, який майстерно провела вчитель ПоліщукО.О., де були вдало поєднанні традиційні та інноваційні технології навчання. Під час обговорення вчителі відзначили високий методичний рівень уроку, творчий підхід Олени Олексіївни до його проведення.

За круглим столом учасники засідання обмінялися думками щодо розвитку творчих здібностей молодших школярів.

Засідання Школи передового педагогічного досвіду було цікавим, змістовним та корисним для учасників.

    

    

    


« повернутися

Вхід для адміністратора