A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 31.05.2021 09:20
Кількість переглядів: 3

 Оголошення

Відповідно до наказу відділу освіти № 119-О від 31 травня 2021 р. «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти» оголошується конкурс на заміщення вакантних посад директорів комунальних закладів «Тетіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1» та Тетіївського ліцею № 2 Тетіївської міської ради Київської області.

Конкурс проводиться протягом 2 місяців з 01 червня 2021 року.

 

Місцезнаходження юридичних осіб комунальних закладів «Тетіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1» та Тетіївського ліцею № 2.:

- 09800, Київська область, Тетіївський район, м. Тетіїв, вулиця Центральна, 107;

- 09800, Київська область, Тетіївський район, м. Тетіїв, вулиця Соборна, 32.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»:

Посаду керівника закладу загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типу і форми власності може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох рокі, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:

  • Заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

  • Автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

  • Копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

  • Копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

  • Довідку про відсутність судимості;

  • Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подавати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

 

Документи для участі в конкурсі приймаються з 01 червня по 30 червня за адресою: м. Тетіїв, вул. Цвіткова, 11 (кімн. 50) тел. 5-12-17,  ел. пошта uprosv_tetiiv@ukr.net. Контактна особа – Василенко Олена Семенівна


« повернутися

Вхід для адміністратора