A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Опорні школи (1-а та 3-я) Тетіївської громади отримали спортивне обладнання

Дата: 26.12.2019 16:59
Кількість переглядів: 3

На виконання заходів Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна на 2017-2020 роки», відповідно до рішення Комісії з визначення пріоритетних місць розташування сучасних спортивних споруд у населених пунктах Київської області управлінням фізичної культури і спорту здійснено комплекс заходів щодо публічної закупівлі спортивного обладнання для облаштування спортивних майданчиків в опорних загальноосвітніх навчальних закладах Київщини та спільно з департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Зазначене спортивне обладнання отримали й наші опорні заклади:

- комунальний заклад «Тетіївський заклад загальної середньої освіти №1» Тетіївської міської ради Київської області;

- комунальний заклад «Тетіївський освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3» Тетіївської міської ради Київської області.

Діти з нетерпінням очікували цього моменту. Приємно знати, що в нашій країні є люди, яким небайдужа доля підростаючого покоління. Завдяки саме Вашій допомозі велика кількість дітей має змогу змінити свій життєвий шлях та має шанс вирости фізично здоровою людиною.

Слова щирої подяки висловлюють учні, батьки, педагогічні колективи, управління освіти ВК Тетіївської міської ради за допомогу закладам!

Світлина від Управління освіти Тетіївської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора