A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Засідання Школи передового педагогічного досвіду вчителів початкових класів

Дата: 20.02.2019 09:15
Кількість переглядів: 4

14 лютого в КЗ “Дзвеняцьке  НВО “ЗОШ І-ІІ ступенів — дитячий садок” відбулося друге засідання Школи передового педагогічного досвіду вчителів початкових класів на тему «Використання елементів інноваційних технологій на уроках математики».

В роботі Школи взяли участь молоді вчителі району та методист управління освіти Тетіївської ОТГ Т.Д.Шляхтиченко.

Під час заходу вчителі продовжили знайомитись з методикою навчання учнів початкових класів за технологією "Розумники" (Smart Kids)" та взяли активну участь в обговоренні питання щодо використання електронних ігрових ресурсів на уроках математики.

   

Цікавим, навчальним, продуктивним, трохи казковим,  загадковим виявився  урок математики в 3 класі, який провела Олена Олексіївна Поліщук. На уроці були ефективно використані інноваційні технології  а саме: технологія робота в парах, «Мікрофон», «Мозковий штурм».

Доцільним було  використання електронних ігрових ресурсів на різних етапах уроку, що допомогло  учням в засвоєнні навчального матеріалу, сприяло підвищенню розумової та пізнавальної активності, створювало комфортне навчальне середовище. Діти в ролі чарівників з захопленням брали участь у роботі, показували реальні знання  та прагнення до навчання.

Засідання Школи передового педагогічного досвіду закінчилося на позитивній ноті, всі учасники ще тривалий час обмінювалися враженнями і робили для себе висновки з отриманої інформації.

Підсумувала  роботу семінару методист Т.Д.Шляхтиченко, подякувавши всім за плідну роботу та акцентувала увагу на подальшому використанню отриманого досвіду.



« повернутися

Вхід для адміністратора