A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Підготовка навчальних закладів до нового навчального року та безпечного функціонування в осінньо-зимовий період

Дата: 25.09.2018 09:30
Кількість переглядів: 3

25 вересня 2018 року в управлінні освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради відбулася нарада з головним державним інспектором відділу нагляду в АПК та СКС Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області – Легезою В.П. на тему: «Підготовка навчальних закладів до нового навчального року та безпечного функціонування в осінньо-зимовий період 2018-2019р.».

 Коробко Т.І. начальник управління освіти, звернула увагу присутніх на виконання посадових обов’язків особами відповідальними за безпечне виконання робіт, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Легеза В.П.  проінформував присутніх про стан охорони праці в соціально-культурній сфері області, проаналізував причини виробничого травматизму, роз’яснив які необхідно вживати заходи для уникнення нещасних випадків. Детально зупинився на організації виконання робіт підвищеної небезпеки, отримання дозволу Держпраці на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки визначеного діючим законодавством.

У кожному навчальному закладі мають бути призначені наказами відповідальні за організацію роботи з охорони праці, відповідальні за надійну та безпечну експлуатацію обладнання, утримання електрогосподарства відповідно до чинних нормативних актів з охорони праці, призначення посадових осіб відповідальних за справний стан та безпечну експлуатацію електрогосподарства та їх щорічне спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці. Особливу увагу Легеза В.П. загострив на організації роботи по перевезенню учнів до навчальних закладів щодо недопущення дорожньо-транспортних пригод.


« повернутися

Вхід для адміністратора