A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Тетіївської міської ради

Святкування 55-річного ювілею Тетіївського закладу дошкільної освіти «Берізка»

Дата: 18.12.2018 08:52
Кількість переглядів: 34

 Ну що ж ось і настала найхолодніша і водночас найсвятковіша пора року – зима. В цей чудовий час Тетіївський заклад дошкільної освіти «Берізка» та весь колектив закладу радо зустрічав гостей.

14 грудня 2018 року дитячий садок «Берізка» святкував свій 55-річний ювілей. 55 років – це достатньо великий термін для навчального закладу, адже садок не просто дитячий – це велика, дружна сім’я, в якій завжди тепло і затишно, це чудові люди, які тут працюють, оточують любов’ю дітей.  І недарма садочок має ніжну назву «Берізка», адже так само, як дерева  під лагідним промінням сонечка розпускають свої листочки, так і малеча тут вперше розкриває свої здібності і талант.

На свято завітало багато гостей, серед них люди, які керують, вболівають, відповідають за дошкільну освіту: голова Тетіївської міської ради Майструк Р. В., керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Тетіївської міської ради Погоріла І. В., начальник управління освіти Тетіївської міської ради Коробко Т. І., завідувач МК управління освіти Гусарчук Л.Д., методист дошкільної освіти МК управління освіти Волинець Т.Є., представник народного депутата Гудзенка В.І., Веряскіна Л.В., представник благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця», Бондаренко В.І., начальник управління Тетіївської РДА Васютинський В.В.,  депутат Тетіївської міської ради Лавренюк М.В., в.о. директора Тетіївської ЗЗСО №3 Музичук Т.П., представники батьківського комітету  закладу, спонсори, а також пенсіонери - працівники минулих років, які багато років свого життя присвятили вихованню та навчанню дітей дошкільного віку.

Всі старанно готувалися до свята, зусиллями педагогічного колективу та колективу дітей була підготовлена цікава концертна програма. Пісні, таночки, вірші перепліталися із спогадами та розповідями про минулі роки існування та життя дитячого садка «Берізка».

Особливо хвилюючим моментом був виступ першої завідуючої, яка була засновником, першопрохідцем у ті далекі 70-ті роки, працьовитої, закоханої у свою справу Кленік М.К.

На святі пролунало багато щирих привітань, слів подяки та побажань в адресу дитячого садочка та його  працівників.

З теплими та щирими словами привітання на святі виступив голова Тетіївської міської ради Руслан Майструк, який постійно піклується про дітей у дошкільному закладі, здійснює  допомогу та матеріальну підтримку закладу дошкільної освіти. Він привітав всіх присутніх зі святом та вручив грамоти, цінні подарунки і квіти пенсіонерам - працівники минулих років, які сумлінно працювали в попередні роки, вносячи вагомий внесок у виховання підростаючого покоління. Подарунок від міського голови отримав і сам навчальний заклад - сертифікат на ноутбук.

До привітань приєдналися всі гості. Вони привітали з ювілеєм, подякували за плідну, сумлінну працю педагогів та подарували цінні подарунки.

У концертній програмі, на ювілейному святі приймали участь учні Тетіївської загальноосвітньої школи №3, колишні випускники дитячого садка, лауреати танцювальних конкурсів. Вони подарували всім присутнім свій найкращий танок.

Свято проходило в теплій, веселій  обстановці, дійсно воно було особливим, тому що на ньому зустрілися біль розлуки і світло надії, сум розставання і радісних зустрічей, тому що від спогадів про любий дитячий садок сяяли радістю обличчя всіх присутніх.

Як і на кожному святкуванні  дня народження ключовим моментом є святковий торт, свічки, тож і це свято завершилося винесенням красивого великого торту з запаленими свічками.

Заклад дошкільної освіти «Берізка» сьогодні – це досвідчені педагоги, це змістовні та корисні заняття, це цілеспрямований розвиток інтелекту та творчих здібностей, це здоров’я та смачне харчування, це світ здійснення дитячих мрій та бажань. Приємно відзначимо, що добрі традиції, які зародилися з моменту відкриття дитячого садочка живі і по сьогоднішній час і це нас завжди радує і надихає на нові творчі починання.

Зі святом, дитячий садочок!


 



« повернутися

Вхід для адміністратора